Witaj Na Forum OTS Zamberia
Nowy u¿ytkownik
Nick : Szybkonogi Kevin
Imiê : Dominik
sta¿ w tibi : 6 lat.
sta¿ na ots'ach : 3 lata.
Co¶ o sobie : Jestem Dominik mieszkam w Toruniu oczywi¶cie w Polsce. Interesuje siê grami MMO, jak i równie¿ RPG. Równie¿ intersujê siê pi³k± no¿n±,muzyk± jak i Motoryzacj±. To chyba na tyle.
Ile czasu dziennie poswiacasz na gre. Zale¿y jak sobie rozplanuje dzieñ, nieraz 5h nieraz od 6 do 8h.
Dlaczego mamy wybraæ w³a¶nie ciebie!
Moim zdaniem, du¿o bym zmieni³ zostaj±c Tutorem na Zamberii. Jestem uczciwy jak i pomocniczy, Gra³em na tym OTS'IE przed restem wcharów.Bardzo dobrze znam jêzyk Angielski jak i Niemiecki wiêc dogadywanie siê z zagranicznymi graczami nie jest dla mnie wiêkszym problemem.
Znam wiele ciekawych niespodzianek na tym Ots'sie. Je¿eli jakikolwiek gracz by poprosi³ o pomoc na pewno bym nie odmówi³. Bêde pomaga³ w miarê mo¿liwo¶ci,kiedy tylko bêde móg³, bêde pomaga³
Czy juz kiedys byles na podobnym stanowisku?
Tak, mia³em pare swoich OTS'ów raczej ,, Nie wypa³y " gra³o ok. 50-120 osób. Mia³em Tutora, Senior Tutora jak i Gm'a na wielu róznych OTS'ach. Moim zdaniem powinni¶cie/powiniene¶ wybraæ w³a¶nie mnie, poniewa¿ mam ,, du¿e " do¶wiadczenie. Pozdrawiam .
Ostatnio edytowany przez kozi546456 (2014-01-16 20:57:41)